Wij zetten de loep
op uw patrimonium

Contacteer onze experts
Home>Referenties

Onze referenties

  Onder de loep
Schimmelvorming tijdens de huur, wie betaalt de rekening?

In de loop van een huurovereenkomst klaagt een huurder over schimmelvorming binnen in de huurwoning. Wie dient dit dan op te lossen? Kan de huurder ook een vergoeding wegens mingenot vragen? A.M.Consult kan hier als deskundige optreden! Op basis van ons rapport kan dan gekeken worden wie verantwoordelijk is en welke stappen er moeten genomen worden om de problemen op te lossen.

Lees meer

  Onder de loep
Parket start onderzoek naar slechte staat sociale woningen

Vele (sociale) woningen zijn in slechte staat. De vraag is dikwijls: wat is de oorzaak? A.M.Consult kan deze bepalen dmv verschillende onderzoeken. De oorzaak kan zowel aan een probleem in de woning liggen als aan de manier van bewoning. Op basis van ons rapport kunnen er dan maatregelen genomen worden. In vele gevallen kunnen door onze grondige expertise en de directe aanpak van de oorzaak onnodige kosten worden voorkomen.

Lees meer

  Onder de loep
Betonschade oorzaken

Beton die in slechte staat verkeert is zeer gevaarlijk! Vandaar dat het noodzakelijk is indien u twijfelt aan de toestand van de beton van uw woning, school, openbaar gebouw, brug...dat u dit grondig laat inspecteren door een expert vooraleer er ongelukken gebeuren! A.M Consult kan u daarbij helpen. Hierna vindt u een beknopt overzicht van de meest voorkomende soorten betonschade

Lees meer

  Onder de loep
A.M.Consult bundelt specialisten in teamverband

A.M.Consult onder de loep! Studiebureau A.M. Consult (Sint-Niklaas) staat tijdens restauratie- en renovatieprojecten van roerend en onroerend erfgoed in voor het vooronderzoek. Dit vooronderzoek spitst zich hoofdzakelijk toe op het bouwhistorisch, bouwchemisch, bouwfysisch en materiaaltechnisch onderzoek van het patrimonium.

Lees meer

Heeft u ook een project of een probleem waarbij A.M.Consult u kan begeleiden?

Aarzel dan niet, vertrouw op het onafhankelijk advies van onze specialisten en neem contact met ons op om uw project tot een goed einde te brengen of uw probleem definitief op te lossen!

Contacteer ons